Jan Lundgren - Bra Livsutveckling Sverige AB

COACHING • MENTAL TRÄNING 

För privatpersoner, föreningar och företag

Jan Lundgren


Tel 0709-22 05 41

jan@bralivsutveckling.se


NLP Practitioner

Mental Tränare

ICC Coach

Läs mer om Jan


Janne är certifierad ICC Coach, Mental Tränare och utbildad inom NLP. Han har sedan 1994 jobbat med utbildningar, föreläsningar och coaching för att inspirera individer och grupper till en bra livsutveckling.

– Varmt välkomna!

PRISER:COACHING


Akutcoaching
1-3 tillfällen.......... från 1200:-

Personlig Coaching
5-7 tillfällen..........från 5500:-

Livscoaching
Ett samarbete som sträcker sig
över minst ett år, begär offert- Bokat paket (Coaching) kan utnyttjas 12 mån efter inköpsdag

- Avbokning ska ske senast 2 tim.

innan bokad tid (pga Covid-19 denna korta avbokningstid, i vanliga fall

gäller 24 timmar innan)

- Ej avbokad tid faktureras

- Milersättning 30:-/mil exkl
moms faktureras

Kurs i Mental Träning


Mental träning - en kort kurs i 6 steg för att slappna av och må bättre.

En individuell kurs anpassad just för dig!

Många av oss går omkring och har en hög spänning i kroppen fast vi tror att vi är avspända. Vi mår dåligt och det bidrar till en känsla av stress. Under den här kursen kommer du att lära din kropp vad en avspänd och skön kropp är genom att träna muskulär avslappning. Våra kroppar har många gånger ”glömt bort” hur det är att vara avslappnad på riktigt. Målet med kursen är att du ska lära dig känna igen signalerna när din kropp är spänd och att du ska få kunskap om hur du då kan sänka din spänningsnivå.


Kursen innehåller följande 6 steg.


  1. Introduktion (träff på Kungsbacka Hälsocenter)
  2. Muskulär avslappning (träning på hemmaplan + digitalt möte vid 1 tillfälle)
  3. Mental avslappning (träning på hemmaplan + digitalt möte vid 1 tillfälle)
  4. Självbildsträning (träning på hemmaplan + digitalt möte vid 1 tillfälle)
  5. Målbildsträning (träning på hemmaplan + digitalt möte vid 1 tillfälle)
  6. Starten på det nya livet (träff på Kungsbacka Hälsocenter)


Mental träning innebär systematisk, metodisk träning som görs under en längre period. De vanliga effekterna av mental träning är att du sänker spänningsnivån i kroppen och därmed sänker stressnivån i både kropp och knopp. Du använder både din tid och energi effektivare, sover bättre och känner dig piggare.


Kursen är individuell, vilket innebär att det är endast du och jag som träffas. Det gör även att vi kan anpassa datum och tid för träffarna så att det passar dig. Första och sista tillfället är ca 60 min och de övriga ca 30 min, beroende på hur mycket tid som behövs. Mellan tillfällena har du möjlighet att maila mig och ställa frågor om du har funderingar eller fastnar i något moment.


På grund av pandemin kommer fyra av kursens tillfällen genomföras digitalt, via Zoom, FaceTime eller vad som fungerar bäst. Vid det första och avslutande tillfället träffas vi dock ”på riktigt” eftersom vi tycker att det fysiska mötet är väldigt viktigt. Vi träffas då på Kungsbacka Hälsocenter, vi vidtar där hela tiden åtgärder för att minska smittspridningen.


Pris: 2.900 kr inkl. moms. Träningsprogram ingår i kursenCoaching


Coaching leder till självtillit, motivation, valmöjligheter, klarhet, engagemang, medvetenhet och handling. Att coacha för medvetenhet och ansvar gör att en uppgift blir genomförd och på lång sikt leder det till bättre livskvalitet. 

Målet med coaching är för oss att bidra till att människor och grupper växer av egen kraft. Det kan handla om att reda ut ett problem eller hur du tar nästa steg för att utvecklas – mot dina mål och på dina villkor. Vi ser coaching som ett sätt att stödja personlig utveckling med fokus på positiva resultat. Därför har vi alltid ett första kostnadsfritt “lära känna möte”. Då går vi igenom innehåll, våra tankar, coachkontrakt, ekonomi och upplägg. Du kanske undrar om vi är rätt coach för dig – det kommer vi fram till på detta första inledande möte.

Våra träffar förlägger vi hos dig, i våra lokaler, via mail, skype/facetime eller varför inte på en walk&talk.

Självklart är alla kontakter med oss helt konfidentiella.Mental träning för ett rikare liv!


Är du nyfiken på hur mental träning fungerar?

Boka en gratis första träff så går vi igenom ett upplägg som passar dig!


Precis som du kan träna dina muskler att bli starkare och smidigare så kan du också träna dina tankar. Du kommer att lära dig identifiera, byta ut och få fler av de tankar, känslor och beteenden som du vill ha och som får dig att må bra.


Mental träning som stresshantering är godkänt av Skattemyndigheten som friskvård.

Du kan alltså använda ditt friskvårdsbidrag att betala med.


Grunden i den mentala träningen är avslappning. Du kommer att lära dig metoder för att hjälpa kroppen och knoppen att ”spänna av”. Genom att sänka den spänning många av oss till vardags har i kroppen når du bättre resultat med mindre energiåtgång. Det kallar vi – avspänd effektivitet. En mindre spänd vardag ger dig även en bättre djupsömn och du kommer även att återhämta dig snabbare efter ansträngning.


Som med all förändring är det just träning som ger resultat. Om du inte tränar är det som att gå till gymmet och titta på träningsredskapen 🙂. 


Ett upplägg kan vara från 5 tillfällen med eget arbete/träning mellan tillfällena.

Priset är från 5.500 krBra Livsutveckling arbetar främst med tre typer av coaching...


Akutcoaching


Coaching är en professionell samtalsmetodik vars syfte är att fokusera på och nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner såväl yrkesmässigt som privat. Min roll som coach är att hjälpa dig att optimera dina resurser för att nå de mål du kommer fram till. Jag lyssnar, ställer kraftfulla frågor, vägleder, stöttar, uppmuntrar och ger stärkande feedback. Jag som coach kommer inte att styra dig eller ge en massa råd, utan att samtala så att du som coachas får inspiration att hitta den lösning som passar dig. Man kan se coachingen som en metafor – jag som din coach tar dig från en plats till en annan. Det blir en som gemensam resa. Vid akutcoaching fokuserar vi på att hitta en lösning på ett problem som idag hindrar dig från att ta nya steg mot en lösning. Vi ser även till att ta fram aktiviteter som du behöver genomföra för att åter starta resan mot din önskade framtid.

Vid akutcoaching träffs vi 1-3 gånger beroende på hur snabbt vi hittar en lösning. Pris från 1.200 kr


Personlig coaching


Vad längtar du efter? Vad vill du ha mer av i ditt liv? Vilka drömmar och mål har du som du kanske inte riktigt lyckats klura ut på egen hand?​ För mig som coach är A och O att lyssna aktivt när jag coachar. Jag hjälper till att lyfta fram möjligheter, ser alternativ och pekar på konsekvenserna av dem. Men det är du som blir coachad som ska formulera ditt eget problem och utifrån det finna dina lösningar och mål med coachingen. På vägen dit ställer jag relevanta frågor och hjälper dig att finna alternativ. Personlig coaching startar med samma struktur som akutcoaching och fortsätter sedan med tonvikt på uppgifter och feedback.

Vid personlig coaching träffs vi 5-7 gånger beroende på hur snabbt vi hittar en lösning. Pris från 5.500 kr


Livscoaching


Jag som livscoach hjälper dig att upptäcka vilket bra liv du redan har. Bra va?! Jag hjälper dig även att finna bra vägar i alla delar av ditt liv, för resten av ditt liv. Vi finner sätt för dig att uppnå dina drömmar. Oavsett vad det är du vill göra för förändring kan livscoaching hjälpa dig att både nå dina mål och växa som person.

Till skillnad från akutcoaching och personlig coaching är det vanligt att livscoaching sträcker sig över en längre tid. Det kan till och med vara så att man i förlängning kanske träffas någon gång per år för att stämma av. Där emellan tar vi ett samtal över telefon, Skype eller något liknande. Det är upp till dig som klient.

Vid livscoaching bokar vi in våra träffar från gång till gång och startar med ett samarbete under 1 år.
Därefter tar vi nya beslut tillsammans. Begär offert för denna typ av coaching.


Självklart är all kontakt helt konfidentiell.