Åsa Elgqvist Lundgren - Bra Livsutveckling Sverige AB

MASSAGE • FRISKVÅRD • COACHING

För privatpersoner, föreningar och företag

Åsa Elgqvist Lundgren


Tel 0706-34 57 06

asa@bralivsutveckling.se


Medicinsk Massageterapeut

Dipl. Massageterapeut

Dipl. Käkledsterapeut

Lymfmassör

Friskvårdsmassör

ICC CoachLäs mer om Åsa


Efter ca 30 år med kontorsarbete inom bank- och finans sadlade Åsa om!
Hon är diplomerad och certifierad Massageterapeut och Käkledsterapeut. Åsa är även certifierad ICC Coach. Det stora fritidsintresset är hundar och Åsa är instruktör och lärare inom Svenska Brukshundklubben.

– Varmt välkommen!


PRISER:Massage & Behandlingar

30 min .....................................500:-

45 min .....................................640:-
60 min ....................................820:-

90 min .................................1 150:-- Bokat paket (Massage) kan

utnyttjas 12 mån efter inköpsdag.

- Avbokning ska ske senast

24 timmar innan.

- Ej avbokad tid faktureras.

- Milersättning 30:-/mil exkl
moms faktureras


Boka tid här:

Nya arbetstider

Från den 1 maj kommer jag att arbeta tre dagar i veckan och från den 1 juli kommer jag att arbeta ca en dag i veckan. Arbetstiderna kommer att skilja sig vecka från vecka, håll som vanligt utkik efter tider i kalendern.


VARFÖR?! Det beror helt enkelt på att jag och min man tagit beslutet att gå i pension under 2024 och min nedtrappning av bokningsbara tider är en del av detta! Det känns fantastiskt att kunna närma sig pensionen och nästa del av livet på detta sätt!


ePassi:

Du kan betala med ePassi hos mig fram till slutet av maj.
Välj Bra Livsutveckling AB som leverantör och mottagare av betalningen!


Massage


• gör spända muskler mjuka och elastiska

• ökar blodcirkulationen i musklerna

• ökar lymfcirkulationen

• stärker immunförsvaret

• har en avslappnande effekt på kroppen

• ger en djupare och lugnare andning

• ökar utsöndringen av vätska och restprodukter

• ger en ökad kroppskännedom

• motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad

• har god effekt på träningsvärk

• motverkar spänningar vid smärta

• motverkar stress

• lugnande effekt på nervsystemet

• ökar vår koncentrationsförmåga

• ökar kroppens allmänna välbefinnande


Klassisk Massage

Lyssna på din kropp, den ska hålla länge! Idag konstaterar forskare världen över att massage påverkar det autonoma (icke viljemässiga) nervsystemet, att hormoner som ger lugn frigörs, blodcirkulationen ökar och musklernas spänning minskar.

Kerstin Uvnäs-Moberg, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet och erkänd som en av världens främsta hormonforskare, har i sin forskning kommit fram till att massage och annan beröring utlöser hormonet oxytocin, även kallat ”lugn-och-ro-hormon”.


Behandlande Massage

Behandlingen koncentreras på ett specifikt område som tex spänd rygg, nacke och axlar eller ländrygg. Under behandlingen utförs töj- och rörlighetstester. Därefter utförs triggerpunktsbehandling, töjningar och massage.


Käkledsmassage/behandling

Käkleden är en av kroppens viktigaste leder, kanske den viktigaste. Spänningar i käkens muskulatur kan leda till problem med att tugga och gapa, att man gnisslar tänder och får värk i käken och huvudet samt nacke och axlar. Vid en käkledsbehandling behandlas musklerna runt käkleden. I behandlingen ingår även massage och töjning av muskler i nacke och axlar. Även en avslappnande ansiktsmassage ingår.


Åsa är via Svenska Kinesiologiskolan
diplomerad Käkledsterapeut och Käkledsmassör.


Lymfmassage

Detta är en lugn och behaglig behandlingsform som är bra för alla för att den hjälper till att rensa ut och som samtidigt stärker ditt immunsystem.Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för attlösa upp fibroser. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad!Taktil Massage

En mjuk massagebehandling där stillhet, trygghet och lugn är en viktig del. Denna massage består av strykningar i ett jämnt och lugnt tryck enligt ett bestämt och harmoniskt mönster. Taktil massage är effektiv mot t ex sömnproblem, stress, oro, smärta m.m. Behandlingen gör även nytta hos den som är utmattad och nedstämd.

Under behandlingen är du omstoppad med varma filtar, endast den kroppsdel som behandlas är bar. Om du är beröringskänslig kan strykningarna även ske utanpå kläderna och därmed utan olja.


Du har rätt att ställa krav

När du går till en massör väljer du att ge denne ett stort förtroende – nämligen att beröra dig. I den situationen är det för en seriös massör alltid klienten som ”äger” behandlingen och som avgör vad som ska göras.

Självklart är all kontakt helt konfidentiell.